Особистий інструметарій
Ви знаходитеся тут: Головна Новини Скрінкасти про Плон - українською!

Скрінкасти про Плон - українською!

Завітайте до нового розділу сайту - Скрінкасти про Плон українською мовою.

На нашому сайті з'явився новий розділ - Скрінкасти, в якому ми будемо публікувати відеоролики, присвяченій основам роботи з системою управління вмістом Плон. Намагаючись показати Плон як просту у використанні систему, ми вирішили створити серію скрінкастів українською мовою, за допомогою яких Ви зможете наглядно ознайомитися з його функціональністю, особливостями налаштування та використання.

Ми плануємо публікувати тут україномовні скрінкасти про Плон, його налаштування, роботу з додатковими продуктами та темами. Так, першим скрінкастом - є відео ролик на тему встановлення Плон теми на Плон 3 інстанс, базовний на білдауті. Як приклад у даному скрінкасті використовується тема SunRain, розроблена комнанією Quintagroup. Ласкаво просимо до перегляду!

Пам'ятайте, що ми будемо постійно додавати нові скрінкасти, то ж не забувайте заходити до нас частіше. Якщо маєте пропозиції стосовно того, на які теми варто відзняти скрінкасти, будь-ласка пишіть нам і ми обов'язково візьмемо їх до уваги.

Також, пропонуємо до Вашої уваги новий канал скрінкастів Спільноти Користувачів Системою Управління Вмістом Плон в Україні на YouTube. Ви завжди можете підписатися на цей канал і отримувати нотифікації про нові відео ролики.