Особистий інструметарій
Ви знаходитеся тут: Головна Новини Плон 4 демо сайт

Плон 4 демо сайт

Спробуйте Плон 4 в дії: додайте вміст, створіть слайшоу, колекцію, портлет, змініть вигляд - все це на демо сайті для Плон 4.

Плон 4 демо сайт

Плон 4 демо сайт

Компанія Quintagroup нещодавно запустила свій Plone 4 демо сайт, на якому кожен відвідувач може ознайомитися з виглядом та роботою Плон 4 сайту. Крім стандартних функцій, які приносить 4-та версія системи Плон, на сайті є багато додаткового матеріалу.

Особливості Плон демо-сайту

По-перше, крім стандартної плон 4 теми "Sunburst Theme", на сайті встновлено кілька додаткових тем. Кожен відвідувач сайту має змогу змінити вигляд сайту і зупинитися на такій темі, яка йому до вподоби.

По-друге, на сайт додано трохи додаткового вмісту, таким чином користувачі сайту можуть відразу зосередитися на функціях та можливостях Плону без попереднього додавання вмісту.

По-третє, Plone 4 демо-сайт пропонує інструкцію по роботі з сайтом. Особливо актуальною вона буде для тих, хто вперше знайомиться з Плоном.

Крім того, на сайті активовано продукти для додавання онлайн форм (подано 2 демо форми) і для створення каруселі (кілька карусель додано для прикладу).

Для зручності відвідувачів пропонується вхід на сайт за допомогою імені/паролю демо користувача, який володіє правами адміністратора сайту. Імена входу/паролі подано на головній сторінці демо сайту.