Особистий інструметарій
Ви знаходитеся тут: Головна Новини Запуск україномовного проекту Плон в Україні

Запуск україномовного проекту Плон в Україні

Quintagroup постійно працює над тим, щоб зробити Систему Управління Вмістом Плон ближчою для користувачів, у яких рідною є українська мова. Ми з радістю готові представити наш новий україномовний проект - Плон Україна. Цей веб-сайт є результатом тривалої роботи нашої компанії в галузі локалізації Плону на український ринок, а також адаптації інтерфейсу Плон для україномовних користувачів. Даний сайт є тим середовищем, де члени великої спільноти Плон змогли б ділитися один з одним думками та досвідом у сфері роботи з системою Плон. Метою створення цього сайту - є популяризація самої системи Плон в Україні.

Сподіваємось на те, що сайт буде корисним та цікавим для нашої аудиторії, адже тут ми плануємо розмістити усю наявну інформацію щодо діяльності розробників та Плон-користувачів в Україні.

Ще однією приємною новиною є створення дискусійної розсилки - Групи Користувачів Плоном в Україні. Запрошуємо всіх зацікавлених у житті української спільноти Плон долучитися.

Система Плон 3 містить переклад інтерфейсу на українську, проте, коли ми вперше побачили його, ми зрозуміли, що на нас чекає багато роботи, адже відсоток перекладеного вмісту у порінянні з неперекладеним був просто мізерним. Ось чому ми, у компанії Квінта, доклали всіх зусиль для того, щоб зробити Плон повністю україномовним. Більше того, ми також переклали інтерфейс одного з найулюбленіших візуальних редакторів Плон-користувачів, Kupu, на українську. Наступна версія Плон 3 системи вийде вже з повністю українізованим інтерфейсом.

Також сподіваємось на те, що за допомогою даного сайту велика кількість українських компаній виявить зацікавленість у можливостях системи Плон. Адже Плон - це надзвичайно потужна і водночас легка у користуванні система управління вмістом.